12 Ekim 2009 Pazartesi

Muhtemel Senaryolar ?




Takımdaki düşüşün ardından Trabzon maçına hazırlanmaya başladık,aklımızda sadece derbi var.Ama bu derbinin kaderinin belrleyecek maç bence Trabzonspor maçı olacaktır,çünkü FR'nin üzerine binen yükün farkında takım kötü gidince neler olacağını kavradı,günlerce gazetelerde ve tvlerde Milanla anıldı durdu ve buda ona artı bir sorunluluk kattı.

Taraftarın aklı fikri derbide olsada Trabzon maçına odaklanmamız gerek çünkü gerçekten her maçta sorun çıkaran,anadolunun en güçlü ekibi var karşımızda.Peki nasıl yıkabiliriz.

Bence milli takımlardan firesiz dönersek bu takım Trabzon'u elini kolunu sallayarak yener çünkü futbolcular herşeyin farkında artık kredileri olmadığını biliyorlar eğer böyle lur ve yenerse sonra seyreleyin cümbüşü.

Sonrası Kadıköy peki orada başarının sırrı nedir? Tabiiki Rijkaard kendisinin konsantrasyonuna bağlı,şöyle düşünelim 2 senaryo çıkaralım; 1 Trabzon galibiyeti 2 trabzon puan kaybı. 1.İhtimalde söylediğim üzere kadıköyden büyük bir zaferler gelmemiz içten bile değil,ancak puan kaybedersek durum işte o zaman vahim.Düşünün Ankaragücü'ne kaybettikten sonra bu pislik basın neler neler yaptı eğer Trabzon ve Fenerbahçe gibi 2 büyük maçtan puan kayıpları yaşarsak asıl çalkantı işte o zaman başlar.

Bir diğer ihtimalde;Trabzonu yenip Derbiyi kaybetmek bu durmda ortalık 2 gün hareketlensede sonra nötr hale gelir.
Evet yazısız geçirmemek için geçtiğim kalavye başında muhtemel senaryolar üretmeye çalıştım.
Kafamda uyurken,gezerken v.s devamlı bu senaryolarla dolaşıyorum umarım en iyisi gelir takımımızın başına...

Peki sizin teoriniz nelerdir aklınıza gelenleri yazarsanız bende yeni yollar açmış olurum...

Haberi Paylaş

Bookmark and Share