25 Nisan 2010 Pazar

Yok Böyle Bir Maç {Galatasaray-Bursaspor}

Ben hayatım boyunca böyle bir maç izlemedim. Şampiyonluğa oynayan bir takım değil basit bir anadolu takımı vardı bugün karşımızda. Akın akın gittik kaleye ama sonuç tam bir hüsran. Nasıl olur akıl sır ermez ama olmadı olmadı olmadı işte.

Böyle bir maç izlemedim evet hatta bu satırları yazarken kafayı yemek üzereyim. Evet futboldur gol kaçar ama bu kadar KAÇMAZ.
Öyle oyunculara sahiptikki bugün resmen insana cinnet geçirten cinsten. Caner'in her açtığı orta auta gitti, Keita her topu harcadı, Topal ayakta duramadı, Sabri yine aldığını kaleye vurdu, Sarp'ın yatağından karısını götürsen umrunde değil, Elano aldığı topu rakibe teslim eder. İşte böyle bir takımla sahadaydı ve onlarca atak yakaladık. Şimdi bunu yazana derler madem o kadar kötüydü nasıl bu kadar pozisyon yakalandı. Bende derim ki Milan Baros.
Tek başına tüm pozisyonların içinde olan Baros tüm atak varyasyonunu üstlendi. Ancak bitirici vuruşu Keita ve diğerleri başaramadı.
Savunma anlamında iyi maçtı diyebilirim, bir kaç az adamla yakalandığımız pozisyon olsa da Neill Hakan ikilisi bu takımı sırtlar diyorum.
Takım genel olarak bakıldığında çok pozisyon yakaladığı için iyi gözüksede değildi efendiler değildi. Karşımızdaki takım tam bir rezaletti.

Şimdi takım değerlendirmesi uzun uzun yapılacak bu hafta içi ancak ben iki konuya değinmek istiyorum onlarda Bünyamin bey ve Şampiyonluk meselesi.

Haberi Paylaş

Bookmark and Share