20 Ekim 2009 Salı

Romenlere Selam Çak


Aslanımız Trabzon galibiyetinin ardından derbi öncesi son provaya Dinamo Bükreş karşında yapıyor.

Bükreş ekibi yarın İstanbul'a gelecek.Maçtan galip ayrılmak hepimizin isteği ve bunu gerçekleştirebilecek bir takıma sahibiz,ancak bir sorunumuz var küçük takımlara karşı kendimizi maça veremiyoruz örnek: Strum Graz maçı.Umarım öyle bir maç olmaz.
Bu maçta daha az hücüm yapacaımızı düşünüyorm çünkü FR elindeki gücü tasarruflu kullanacaktır,önümüzde zorlu bir deplasman var çünkü.
Peki kadro seçimi,kadro seçimini tahminim rotasyonlu yapacaktı kalde herzamnki gibi Leo savunma hattında Sabri,Gökhan,Servet,Hakan belki Caner'i düşünebilir çünkü Hakan'da hemen hemen her maç sonrası küçük problemler çıkıyor aynı problemler Gökhan'da çıksa garanti 1 ay oynamaz ancak Hakan çok dayanıklı bir oyuncu neyse,ortasahada yükselen form grafiğine (antremanlarda ve son maçta) Barış'a görev verebilir düşüncesindeyim yanında ise Ayhan oynayacaktır, hücüm silahları olarak ise sağda Keita solda Arda değişmez ve bu maç gerçek bir Elano izleyeceğimiz görüşündeyim AMC mevkisinde Elano'yu izleyeceğiz bir terslik olmazsa. Elano'ya birazdan döneceğim önce kadroyu bitirelim.Ve son olarak forvette her zaman olduğu gibi MİLAN BAROS oynayacaktır.


Elano sert oynayan anadolu takımlarına karşı gerçekten zorluk çekiyor ve gerçek formunu gösteremiyor artı FR son maçtada oynatmadı yani sapasağlam bir Elano patlama yapma potansiyeli var bu maçta...

Lafımızı uzatmadan maç sonunda saklayalım kendimizi ve maç'a saatler kala kadrolar ve son dakika gelişmeleriyle karşınızda olmak dileğiyle...
Hoşçakalın

Haberi Paylaş

Bookmark and Share