11 Aralık 2009 Cuma

Azmin Zaferi / Antalyaspor-Galatasaray:2-3 (Maç Özeti)




Galatasaray'ımız çok zor bir dönemden geçerken,her puana çok büyük ihtiyaç duyarken antalya deplasmanına çok stresli gitti.
Çünkü artık puan kaybına tahammül yoktu ve puan lazımdı.PUAN


Ve beklenen gün ve saat geldi Galatasaray'ımız antalyada mücadeleye başladı ama ne başlama.Dakika daha 7 yi gösterirken eski dostumuz Orhan Ak topu eskiden korudu kaleye gönderdi ve yine hüsran : 1-0

Şifo gururdan Kasılırken gururunu perçinleyen olay 21.Dakikada Jedinak'tan geldi ve bizzim açımızdan büyük hüsran devam ediyor:0-2

Bu maçı kazanmamız şart futbolcular bunun farkına geç vardı ama varmazı bizim lehimizeydi.

Takımımız 21'den sonra kendine geldi maçı çevirmek için elinden geleni sahaya yansıttı yada şöyle desek daha iyi olur takımımız İNANÇ ve AZİM ile oynadı koştu çabaladı.


Tabiiki hre zaman söylediğim gibi bu etmenler bir araya gelince takımımız şanlı rakip için dramatik bir galibiyet aldı özellikle dikkat ettiklerim, anadolu takımlarının her zaman yaptığını,özellikle bir kaç takımın abartarak -antalyada bunara dahil- yaptığı çirkef hareketleri yine gördük.
Dakika henüz 20 ama antalyalı sporcular kendini atmalara korneri kullanmamaya başladı,gereksiz gerginlik takımımızın sinirinden faydalanma çabaları günümüz futboluna yakışmayan hareketlerdi.

F.Rijkaard'a sallayanlar çok mutlu başladığı maçı hüzünle noktaladı.
Gerçek takım olmak için zor bir virajdı ve takımımız bunu başarıyla aşarken önümüzdeki haftalar için umut verdi,şimdi bu sözüm için eleştirir alabilirim ancak gerçekten 2-3 maçtır görmediğim azmi ve mücadeleti bu maçta 70 dakika gördüm ve inanılmaz sevindim.


Nonda'nın ne kadar gereksiz birisi olduğunu bir kez daha gördük aldığı 12 topun 2 tanesini olumlu pas olarak kullanabilmiş,hızlı çıkarken top nondaya gelince birden yavaşlıyoruz ve topu kaybedeceğimizi belli ediyoruz bunu at gözlüğü takılmış bir eleştiri olarak görmeyin ama bu maçı izleyen herkese sorun nondaya bir çift sözü vardır.

Bize Forvet gerekli olduğunu bir kez daha gördük ve Caner'in bonservisinin alınmaması gerektiğine birebir şahit olduk.


Ve son 2 sözüm var;
1) Rijkaard'ın ne yaparsa yapsın yanında olan her türlüsavunan birisi olarak sadece takıldığım bir nokta var,neden Emre Aşık oynamazsa göbeğe Topal,Balta gibi isimlerden savunmacı yaratmaya çalışırız anlayamıyorum ancak bunu söyledikten sonra diyorumki: VARDIR BİR BİLDİĞİ


2)Takımda en büyük sorunum LEO FRANCO yahu bu adam tam bir kova nasıl oluyorda her maç gol yiyor ve nasıl bu adamı kesemiyoruz , yahu ayıptır günahtır ya dışarı giden topu içeri alıyordu 2-3'ten sonra direğe takılan antalya kafasını...

Ve bu adam nasıl yıllarca A.Madrid kalesinde oynamış yahu birisi bana bunu anlatsın ?

MAÇ ÖZETİ

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1090536722549&ref=nf

Haberi Paylaş

Bookmark and Share