18 Ekim 2009 Pazar

Daum Balonu Patladı




Fenerbahçe sonunda gerçeği gördü maçın ilk 30 dakikasını kaçırdım baktım maç başlamış fener öne bile geçmiş 25'te Semih'le.Maç gitti 9'da 9 olaak derken devre bitti.

Devre arasında ne olduysa 2.devreye öyle bir antep başladıki,görenler sanır rakip Barcelona... Gerçekten harika bir futbol oynadı antep daum'da inadına değişiklik yapmadı,durum böyle olunca bağıra bağıra geliyorum diyen gol 84'de Julio Cesar harika bir organizasyonda çok klas bir golle durumu eşitliğe getirdi.
Ardından beklendiği üzere Fenerbahçe saldırmaya başladı bu arada oyuna Santos girmişti ama hiç bir varlık gösteremiyordu,bu dakikadan sonra maçın kaderini oyuna gökhanın yerine giren Bekir belirledi,bekir öyle hatalar yaptı ki maçı eski takımına armağan etti.
Fenerbahçe'nin yakaladığı en net pozisyonda topu ortadaki 7 Fenerli yerine imkansızı başarıp orta şut karışımı karşıdaki taça attı,hemen ardından çok rahat atağa çıkabileği topu durdurp kaleciy pas attı ve asıl bomba Antep'in atağında faul yaptı peki bu faul de ne oldu: Julio Cesar tekrar sahneye çıktı ve inanması güç bir gole imza atarak maçı 2-1'e getirdi top filelerle temas etti anda dakikalar 90+4'ü gösteriyordu ve hakem tekrar santra yaptırmadan maçı bitirdi böylece Fenerbahçe'nin balonu söndü.

Seri seri diye bağıran taraftar şimdi yazıklar olsun daum diye bağırıyor.En büyük taraftar sitesi antu.com'da taraftarlar birbirine girdi ve gerçekten büyük kaos yaşanıyor umarım haftaya kadar böyle devam eder ve bükreş maçında darbe yerse kadıköy'deki maçı sabırsızlıkla bekliyorum özellikle de bugün Galatasaray Trabzonu yenerse

MAÇ ÖZETİ AZ SONRA

Haberi Paylaş

Bookmark and Share