25 Ağustos 2010 Çarşamba

## Achille Emana mı geliyor .?



FIFA Menajeri Bayram Tutumlu, Galatasaray taraftarının Emana’ya aşık olacağını söyledi.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Tutumlu, Galatasaray’ın Achile Emana’yla 3+1 bir yıllık bir anlaşma yaptığını; anacak henüz Rela Betis’le anlaşma sağlanamadığını belirterek, “Betis başkanı anlaşma sağlamadık dedi. Ancak bir orta yol bulunacak. Emana, Galatasaray’ın kesinlikle alması gereken bir futbolcu” dedi.

Beşiktaş’a transfer olan Marco Aurelio’nun tam bir Türkiye aşığı olduğunu dile getiren Tutumlu, “İspanya ve Yunanistan’dan çok iyi teklifler aldı; ama Türkiye’ye tercih etti. Sakatlığıyla ilgili hiçbir sorunu yok. Göreceksiniz Süper Lig’de eskisinden daha başarılı olacak derken, Fenerbahçe’nin teklif götürdüğü Real Madrid’li Gago’yu mutlaka alması gerektiğini savundu.


GALATASARAY TARAFTARI EMANA’YA AŞIK OLUR

Real Betis’in başkanıyla özel bir konuşma yaptığını belirten Bayram Tutumlu, “Galatasaray ile anlaşma yapılmadığını söyledi. Sadece şunu söyleyebilirim, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat’ın Achile Emana’yı Galatasaray’a kazandırması gerekiyor. Galatasaray’a üst düzeyde katkı sağlar. Fizik gücü son derece yüksek, futbol zekası çok iyi hem ofansif hem de defansif işlevler üstlenebilir. Ayrıca etkili şutlarıyla da İspanya’da gollere imza atmıştır. Kolay kolay sakatlanmaz, adale yapısı çok güçlü. Galatasaray seyircisi Emana’yı gördüğü zaman aşık olur” dedi.

G.SARAY EMANA’YLA 3+1 YILLIK ANLAŞMA SAĞLADI, ANCAK BETİS’LE ŞU ANA KADAR ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Tutumlu, R.Betis Başkanı Jose Leon, dün gece yaptığı görüşmede Leon’un kendisine henüz bir anlaşma sağlanmadığını söylediğini yineleyerek, “Galatasaray, Emana’yla anlaşmış. 3+1 yıllık opsiyonlu. Ama Betis’le anlaşma sağlanamazsa bu transfer gerçekleşmez. Betis’in ortaklarından bir tanesi Emana’nın gitmesine karşı. ‘Ben bu oyuncunun satılmamasını klüp başkanına söyledim. Bu oyuncu La Liga’ya çıkmamız için yüzde 80 kuvvet demektir’ dedi. Yani Emana’ya bu kadar güveniyorlar İspanya’da. Hercules istedi, İngiltere’den teklifler var. Ancak o Galatasaray’ın çok büyük bir kulüp olduğunu biliyor. Galatasaray’a gelmek istiyor. Bana ve Marco Aurelio’a da sordu. Hiç düşünme Galatasaray’a git dedik” şeklinde konuştu.

BETİS UZLAŞMACI DAVRANIYOR BÜYÜK OLASILIKLA ANLAŞMA SAĞLANIR

Real Betis’in Galatasaray’a karşı esnek davranacağını belirten Tutumlu, “8 milyon euro Achile Emana için büyük bir para değil. Galatasaray, büyük takım pazarlıklar sonrasında bir noktada buluşurlar. Real Betis, kesin satmayacağım demiyor. Bana göre bir noktada uzlaşırlar” dedi.

ATLETİCO DE MADRİD’TEN 14 MİLYON ERO İSTEDİLER


Temmuz ayında Atletico de Madrid, Emana’ya talip olduğunu hatırlatan FIFA menajeri Tutumlu, “14 milyon euro istediler Madrid’ten; bu yüzden Atletico Madrid, bu transferden vazgeçti. O dönem kulüp başkanı Lopera’ydı. Lopera çok zengin, kesin satmak gibi bir düşüncesi yoktu. Her şeyi ederiyle satmak ister; bu yüzden Atletico Madrid’e taviz vermedi. Ama bu yeni yönetim farklı düşünüyor. Fazla para ödedikleri oyuncuları elden çıkarmak istiyorlar. Bana göre Emana’nın gerçek değeri 12-13 milyon euro civarında” diye konuştu.

BU KONUDA GEREKLİ ARAŞTIRMAYI YAPMAKTAYIM.OLUMLU BİR GELİŞME OLDUĞUNDA HEMEN BLOGUMUZDA YAYINLANICAKTIR.VE KAPSAMLI BİR EMANA ANALİZİ BURDA OLUCAK.

TRANSFER / Çetin G. Kiralık olarak Ş.urfada..



Galatasaray'ımızın genç savunma oyuncusu Çetin Güngör bu sezon kiralık olarak Şanlıurfaspor'da forma giyecek. Spor Toto 2.Ligde mücadele eden yeşil-sarılı takım genç oyuncu ile bir yıllık kiralık olarak anlaştı. Geçtiğimiz sezon zaman zaman forma şansı bulan genç oyuncu takımımızda da olduğu gibi yeni takımında da 90 numaralı formayı giyecek. Genç savunma oyuncusu hatırlanacağı üzere geçen yıl zaman zaman maçlarda forma giymişti. Çetin Güngör hemen hemen savunmanın heryerinde forma giyebiliyor.

UEFA / Ya tamam Ya devam. !



UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için zorlu 90 dakika bizleri bekliyor. Geçtiğimiz hafta evinde Karpaty Lviv ile 2-2 berabere kalan Galatasaray tur için, gruplara kalmak için Ukrayna'da rakibinin karşısına çıkıyor.Sezona pek de iyi başladık denilemez.Üstümüzdeki kara bulutları dağıtmak için bu maç çok önemli.Sabri Sarıoğlu, Juan Pablo Pino, Harry Kewell ve Elano Blumerdışında herhangi bir eksiği, sakatı, cezalısı bulunmayan takımımızda hedef mutlak galibiyet! Mücadeleyi Thorsten KINHOFER yönetirken, D-Smart naklen yayınlayacak.Takımımıza yürekten başarılar diliyoruz.

Haberi Paylaş

Bookmark and Share