19 Ekim 2009 Pazartesi

Ne Maçtı Ama ?




MAÇIN ÖZETİ YAZININ SONUNDA

Evet cidden ne maçtı bee dedirten maçlar vardır ya işte bu maç onlardan biri,tahmininiz üzerinde bu maç Galatasaray-Trabzonspor maçı.

Maç zaten kendini önceden belli etmşişdi güzel maç izleyeceğimizi biliyorduk ve öylede oldu maç çok hzılı başladı gol kokusu vardı,galatasaray akın akın gelirken klasik bir kewell golü izledik ve ayaktayız top ağlarda...1-0 maçı uzun uzun anlatmak istemiyorum.

Devrede Galatasar üstünlüğü hissedilirken traboznspor sadece kontralardan birşeyler bulmaya çalışıyor bende kendi kendime resmen naçı yenilmeye gelmişler demeden edemedim.
Gerçekten öyle oynuyordu Trabzonspor arkadaşın hugo broos'un açıklmasını söylemesinden sonra olaya daha fazla güldüm açıklama şöyle: "Eğer galatasaray'a yenilsekte istifa etmem" yani kafada bitirmiş..

Neyse galatasara atak oynadığı maçta keitanın sert orta şut karışımına Servet'in şutuyla farkı 2'ye çıkartdı ve takıma rehavet çöktü bunu kokusu kilometrelerce öteden duyuluyordu,bunu faturasınıda tayfun'un saçma golüyle ödedik bütün dünyaya çarpan top şans eseri tayfunun önünde kaldı ve gerisi kolaydı golü yaptı...

Devre böyle bitti,ikinci devre yine rehavete kapılmış galatasaray devam etti sıkıcı dakikaların ardından Colman'ın füzesi mükemmel bir yere gitti ve 2-2.

Bende telaş başladı hemde kat kat,çok nedenim var hem galatasaray mağlup oluyor,hem bahisim yatıyor(150 tl),hemde fenerin ,yenildiği hafta puan kaybı şok üstüne şok.Herneyse yine çenem düştü 2-2'den sonra daha saldırgan olan takım galatasaray maçı kazanzacağı belli gibiydi,pozisyonlardan sonra içim biraz rahatladı velhasıl golde geldi,barosun güzel indirdiği topu arda kaleye yuvarladı,henüz bunun sevincini yaşarken Kral sahneye çıktı ve 4-2 artık maçı kafada bitirdik kadıköy geyiğiğ yaparken birden tranbzonun golü şok etkisi yaşattı ve acaba sorusu geldi.

Son dakikaları heyecan fırtınası olan maçı sonunda aldık başarmıştık ve fark şimdi 2 bekle bizi kadı(!)köy,şimdi biz bükreşi yenersek onlarda puan kaybederse büyük bir psikolojik üstünlük kuracağız,bekleyip görelim avrupa macerasını.

Peki bu maçtan ne çıkardık;
1-Savuunmamız çok kötü önlem almamız gerek bunu çıkardık
2-Biran önce Elano'yu kazanmamız gerek bu takıma Elano gerek
3-Kadıköy'e böyle gitmemiz lazım

Haydi hayırlısı Şimdi Maçın Özetini İzleyelim





FACEBOOK GRUBUZMUZDAKİ VİDEO

Haberi Paylaş

Bookmark and Share