19 Eylül 2009 Cumartesi

El Salla El Salla Denizli El Salla



Karanlık yolda Işık Yokmuş...



Ah be Hocam yine olmadı maçtan önceki yazımızda belirttiğimiz gibi beşiktaş ha bu sefer ha bu sefer denildi sonra araya devler girdi (Galatasaray-M.United) kredileri kullandılar ama artık kayserispor için kredi yoktu ve beşiktaş yine kaybetti kendi nacizade görüşüm artık iş bitti mustafa denizli yolcudur ve biraz iddiaı bir açıklama olsada ben M.Denizli'nin görevi bırakacağını ve yenine Ersun Yanal'ın geçeceğini düşünüyorum,umarım hayırlı olur ama hiç zannetmiyorum bu kafayla giderse seçimleride kaybedeceği kesin gibi herneyse söylenecek söz bulamıyorum


Asıl üzüldüğüm kesim beşiktaş taraftarı,hiç yüzleri gülmüyor onların yerinde olmak istemezdim aslında vefalı bir taraftar kitlesine sahip ancak verdikleriyle aldıkları hiç bir zaman örtüşmedi her zaman takımlarını desteklediler ama hiçbir zaman tatmin eden transferler yapılmadı her zaman diğer büyüklerin kötü sezonu beklendi onların zayıflıklarından birşeyler elde edilmeye çalışıldı bu taraftara bugünleri gösterenler utanmalı diyebileceğim tek şey

YAZIK


ve sözü maçın özetine bırakıyorum videolu özet az sonra eklenecektir..



Bayram oldu haram: 0-1
Turkcell Süper Lig'de 6. hafta karşılaşmasında Beşiktaş İnönü Stadyumu'nda Kayserispor'u ağırladı. Mücadele 1-0 Kayserispor üstünlüğü ile bitti. Maçın tek golünü 54'te dev golcü Ariza Makakula kaydetti.

Ligde 2. haftada oynadığı ve 2-0 kazandığı Antalyaspor maçından beri dört haftadır gol atamayan Beşiktaş Kayserispor karşısında da bu suskunluğunu bozamadı.

Beşiktaş'ta hucüm organizasyonlarında son vuruş ve son pas formsuzluğu bu maçta da hadsafhadaydı.

Beşiktaş taraftarı ve futbolcuları açısından bir hayli gerilimli giden maçta son 15 dakikada bulduğu inanılmaz gol pozisyonlarını cömertce harcayınca bu skora da razı olmuş oldu. Konuk Kayserispor Beşiktaş karşısında 90 dakika boyunca iyi mücadele etti ve 3 puana uzanmayı bildi.

Bu sonuçla siyah-beyazlı ekip ligde ilk 6 haftada oynadığı 6 maçın 5'inde siyah-beyazlı ekip puan kayıbı yaşamış oldu. Beşiktaş bu yenilgi ile 6 puanda kalırken, bir maçı eksik Kayserispor puanını 8 yaptı.

ÜZÜLMEZ'İN YERİNE TELLO

Beşiktaş'ta Mustafa Denizli, Manchester United maçı kadrosundan 2 değişiklikle takımını Kayserispor karşısına çıkardı. Holosko'nun yerine Bobo'yu görevlendiren Denizli, İbrahim Üzülmez'i de yedek soyundurup, Şilili futbolcu Rodrigo Tello'ya ilk 11'de şans tanıdı. Erhan, İsmail, Uğur, Erkan ve İbrahim Toraman 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Galatasaray maçından sonra 3 maç ceza alan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, karşılaşmayı protokol tribünün yanındaki bölümden izledi.

CANGELE FIRSATI TEPTİ

Mücadelede ilk yarım saatte top daha çok Beşiktaş'ın ayağında olurken, bu süreç içinde maçın en tehlikeli pozisyonunu ise Kayserispor buldu. 14'te Cangele ceza sahası içinde çok uygun pozisyonda kaleyi cepheden gören noktadan yaptığı vuruşta çerçeveyi bulamadı.

Beşiktaş'ın mücadeleye Tabata, Tello, Serdar Özkan, Bobo, Nobre gibi beş hucüm oyuncusuyla başlaması siyah-beyazlı ekibe oyunun ilk bölümünde belli bir hakimiyet getirse de Kayserispor'un ani çıkışları zaman zaman tehlike yarattı.

VAY BOBO'M VAY

31'de Tello'nun uzaktan sert vuruşunda Souleymanou'dan seken topta uygun pozisyonda Bobo'nun sol ayağı ile yaptığı vuruş ise siyah-beyazlı ekibi adeta bir golden etti. Kayserispor'un Beşiktaş karşısında gol girişimleri ise ilk devrenin son çeyreğinde duran toplardan oldu. 28'te Mehmet Eren'in, 34'te Cangele'nin frikiklerinde kaleci Hakan Arıkan'ın kurtarışları müthişti.

Beşiktaş ilk yarım saatteki temposunu devre sonunda kaybederken siyah-beyazlı taraftarların çok şey beklediği Tabata Kayseri karşısında da vasatı aşamadı.

HURMA VE GEZER'E BÜYÜK TEPKİ

İlk yarıda akılda kalan bir başka durum ise Beşiktaş taraftarları ile hakem Bünyamin Gezer ve Kayserispor menajeri Süleyman Hurma arasındaki gerilimdi. Siyah-beyazlı taraftarlar özellikle Hurma'ya Mehmet Topuz transferindeki tutumundan dolayı oldukça sert tepki gösterdi. İlk yarıda takımlar meşin yuvarlağı çerçeveden içeri sokamayınca devre 0-0'lık eşitlik ile bitti.

DEV GOLCÜDEN ŞIK GOL

İkinci yarı ilk yarının aksine karşılıklı ataklarla başladı. Beşiktaş için kabus anı ise 55. dakikaydı. Furkan'ın güzel pasında Makakula ceza sahası içinde topu göğsüyle güzel kontrol etti. İbrahim Kaş yere yattı, dev golcü ondan sıyrıldı. Kale sahası içinde yerden sert vuruşunda Hakan çaresizdi. Gol İnönü'deki siyah-beyazlı taraftarları şoke etti.

TABATA ISLIKLANDI

Golden sonra teknik direktör Mustafa Denizli maça hemen müdahale etti. Fink ve Nihat oyuna girerken, Tabata ve Serdar Özkan saha kenarına alındı. Tabata'nın yedek kulübesine gelirken Beşiktaş taraftarının ıslıkları ise Brezilyalı futbolcuya olan tepkiyi gösteriyordu. Beşiktaş'ın G.Antep'ten 8 milyon avro bonservis bedeliyle aldığı Tabata bir maçta daha bekleneni veremedi.

Yenilen golün ardından Beşiktaş Kayserispor karşısında baskıyı artırmaya çalıştı ancak istenilen pozisyonlar gelmiyordu. Tello'nun ceza yayının gerisinden yaptığı vuruşlar da Kayserispor kalecisi Souleymanou'da eridi. Dakikalar geçtikçe Kayserispor'un oyunu kendi yarı alanında kabul etmeye başladı.

Bu arada 66. dakikada sakatlanan Saidou'nun Beşiktaşlı futbolcular tarafından karga tulumba saha kenarına taşınışı ise maçın en ilginç anlarının yaşanmasına sebep oldu. Bu sakatlıkların ikinci yarının sonuna doğru sürekli artması ise siyah-beyazlı cephedeki gerilimi oldukça artırdı.

78'de Tello'nun yerine oyuna giren Yusuf Şimşek Beşiktaş'ın son umudu olurken geçen dakikalar siyah-beyazlı taraftarları daha da büyük bir endişeye sürüklüyordu. Beşiktaş özellikle hucüm konusunda arzulu olsa da organize olmak konusunda golü yemesine rağmen son yarım saat içinde vasatı aşamıyordu.

FİNK İNANILMAZI KAÇIRIRSA...

84'te Yusuf'un sağ kanattan ceza sahasına girmişti. Çilingir Yusuf penaltı noktası üzerindeki Fink'i gördü. Fink bomboş pozisyonda topu dışarı vurdu. Beşiktaş beraberliğe hiç bu kadar yaklaşmamıştı, Fink'in kaçırdığı gol inanılmazdı.

Son 10 dakika tamamen oyunu kendi yarı sahasında kabul eden Kayserispor büyük bir riski göze alırken, 85'te Nihat'ın yaptığı aşırma vuruş direkte paladı. Nihat Kahveci uzun süredir devam eden gol orucunda kaleci Souleymanou'yu geçti ama direği geçememişti.

Son dakikalarda Beşiktaş belki de ligde ilk defa bir takım karşısında bu kadar büyük baskı ve gol pozisyonları buluyordu ama bunlarda son vuruşlar yine istenilen gibi değildi. Beşiktaş Kayserispor karşısında yediği golü büyük uğraşlarına rağmen çıkartamazken, futbolcular ve siyah-beyazlı taraftarlar için gerilimli geçen maçta 6 dakikalık uzatmaya rağmen başka gol olmuyordu.

Beşiktaş taraftarı kendileri için kötü giden sezonda bir puan kayıbıyla daha sarsıldı. Şeker Bayramı öncesi arefe gününde takımından kötü bir hediye aldı. Kayserispor ise Beşiktaş karşısında iyi mücadele etmiş, bulduğu golü korumasını bilmiş ve orta sahada Beşiktaş'ı sürekli pas kayıbına sürükleyerek bir bakıma maçı çözmeyi bilmişti. Sarı-kırmızılı takım eksik olan maçı (Ankaraspor) oynamış ve bundan galip gelmiş olsa şu anda ligde G.Saray ve F.Bahçe'nin ardından 3. sırada yer alacaktı.

Ayrıntılar birazdan...

Karanlık Yolda Işığa Doğru



Evet KARAkartal sezone çok kötü bir başlangıç yaptı her hafta yeni bir ışığa doğru yol aldı,her hafta busefer olacak dediler ama elde var sıfır.Bu sefer durum yine aynı, geçen hafta Galatasaray maçından önce bu sefer tamam dediler ama Samiyen'den ezilerek ayrıldılar,tamam olabilir dendi önümüzdeki maçlara bakacağız denildi evimizde United'ı Liverpool'a yaptığımızı yaparız denildi, peki sonuç; yine hüsran ancak bu sefer pozitif bir taraf vardı oda oynanan oyundu evet gerçekten iyi direndi Beşiktaş maç bitti herkeste bir umut Kayseri'yi deviririz şimdi geldik dananın kuyruğunun koptuğu noktaya...


Galatasaray ve Manchester malubiyetleri affedilebilir son krediler denilebilir ama artık Kayseri maçı sözün bittiği nokta olası bir puan kaybı herşeyi bitirir. Denizli kanal 1'in yolunu tutar pazar akşamları bol bol konuşur.

Peki diğer ihtimal Beşiktaş kazanırsa ne olur:
Beşiktaş kazanırsa Denizli kredi kazanır ve yoluna devam eder ama nereye kadar devreyi kapatabilir ama herşey bu maça bağlı,bana göre en kritik maç olan kayseri maçına takım nasıl hazırlandı,yine bir muamma M.Denizli takıma moral aşılamaya çalışıyor bakalım ne kadar başarılı oldu,teknik kadro ise ayrı muamma bu arada ben bu satırları yazarken 11'ler belli oldu işte kadrolar :

Beşiktaş


Hakan
Ekrem
Sivok
ferrari
İbrahim Üzülmez
Serdar
Ernst
Tabata
Yusuf
Holosko
Bobo


Kayserispor
Souleymanou
Durmuş Bayram
Aydın
Ali Turan
Toledo
Saidou
Mehmet Eren
Furkan
Gökhan Emreciksin (Troisi)
Cangele
Makakula

Bu kadrolara baktıktan sonra Denizli revizyona gitti diyebiliriz özellikle Bobo tercihi beni şaşırttı bakalım neler yapacak çünkü potansiyeli olan bir futbolcudur Bobo umarım beni yanıltmaz


Kayserispor'a bakarsak çok diri bir haldeler ayrıca Makukula ciddi bir forvet seneye trabzonspor'da görürseniz hiç şaşırmayın

Toparlamak gerekirse Beşiktaş için hayati bir önem taşıyan maç ama Kayserispor için daha rahat bir maç umarım Denizli'yi kanak 1 de görmeyiz diyorum ve maç havasına girmeye gidiyorum.Maçtan sonra görüşmek dileğiyle.

Saygılar...

Kamil Akar

Messi Olmak Zor İş...



Lionel Messi'nin kazanacağı çılgın rakam!
Henüz 22'sinde futbol dünyasına hükmetmeye başlayan Barcelona'nın Arjantinli süper solağı Lionel Messi Katalan devi ile 2014 yılına kadar olan sözleşmesini Cuma günü 2016 yılına kadar uzatmıştı.

Ada'nın saygın gazetelerinden The Guardian'ın haberi ise futbol dünyasında dönen çılgın rakamları bir kez daha ortaya çıkardı. Guardian'ın İspanyol kaynakları da göz önüne alarak verdiği rakama göre Messi'nin yıllık ücretine yapılan zam ile birlikte Barcelona'dan alacağı senelik ücret 18.1 milyon avro.

Haftalık 348 bin avro kazanması beklenen Messi İspanya'da oldukça yüksek olan vergiye takılacak. İspanya'da futbol dünyasında gelir vergisi yüzde 42. Vergiler düşüldükten sonra Messi'nin net olarak senelik 10.1 milyon avro, haftalık ise 200 bin avro kazanacağı ifade ediliyor.



Messi için Manchester City'nin devreye girdiği söyleniyordu. Bu sözleşme uzatma mevzusu dedikoduları bitirir mi?
Manchester City'nin zaten el atmadığı futbolcu kalmadı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında da Kaka'ya olmadık bir ücret önermişlerdi. Eğer Kaka o transferi gerçekleştirse bugün Ronaldo'dan daha pahalı bir futbolcu olacaktı. Messi içinde mutlaka devreye girmişlerdir, girmeseler bile reklamlarını güzel yaptılar ama Messi'nin City'e gitmeyeceği zaten belliydi. 150 milyon avro değilde 10 milyon avro bile olsa Messi'nin serbest kalma bedeli Messi yinede ayrılmaz. Messi eğer ayrılmak istesin City 150 milyon değil o 250 milyon avro'yu bile ödemeyi göze alır. Bu sözleşme uzatılmasının ardından bir süre Messi dedikoduları duymayız ama kolpa basın ligin devre arasından itibaren haberlerine tekrar başlar.

Messi önümüzdeki 7 yıl Barça'lı olacak bu resmen belirlendi. Fakat bir takım Messi'yi almak isterse 250 milyon euroyu gözden çıkarmak zorunda sözleşmeye göre. Ronaldo'ya 94 milyon bonservis verilmişti ve rekor Ronaldo'da şu an. Sence Ronaldo'yu 3'e katlayacak bu miktarı verecek bir takım çıkar mı?
İspanya'da sözleşmelerin sonuna serbest kalma maddesi koymak kural diye biliyorum veya son zamanlarda kalktı mı bu kural bilmiyorum. Messi'nin değeri 250 milyon avro'dur falan diyemeyiz bu yüzden. Takımlar yıldız futbolcularını kolayca kaptırmamak için olmadık maddeler koyuyorlar. Benim görüşüm Ronaldo'ya 94 milyon avro veriliyorsa Messi'ye 120 ile 150 milyon avro arasında bir rakam verilebilir. Yalnız Messi transfer olur mu onu düşünmüyorum. Messi Barcelona'dan kolay kolay ayrılmak gibi geliyor.

Resmi bir açıklama yok fakat basın ve medya yıllık 10.5 milyon euro alacağını yazıyor Messi'nin. Messi'ye değer diyebilir miyiz?
Bu ücret tabiki Messi için değer. Beckham'ı ayrı tutarsak (çünkü o özel bir örnek) günümüzde süper yıldız futbolcular 10 milyon euro tabanında maaşlar alıyorlar. Barcelona Ibrahimoviç'i transfer ettiken sonra takımın en çok kazananı oydu. Messi'de maaşının düzeltilmesini bekliyordu. 10.5 milyon euro hatta 12 milyon euro bile değer Messi'ye.

PES 2010 YAYINDA


Linkler Yazının Sonundadır



Pro Evolution Soccer 2010'un görüntülerine baktığınız zaman belki pek bir fark göremeyeceksiniz. Oyunun grafiksel olarak gelişme kaydettiğini farkedemeyebilirsiniz ama resimlerden ve videolardan belli olmayan başka birşey daha var: Oynanış. Bu yazıda anlatacaklarımız Pro Evolution Soccer serisinin oynanışının nasıl değişim gösterdiği ile ilgili.
Kısaca Pes 2010 adıyla bilinen PES serisinin yeni oyunu oynanış olarak birçok değişiklik içeriyor. Tek cümle ile özetlemek gerekirse oyunun daha gerçekçi olduğunu, az da olsa Fifa'ya benzediğini ve bu nedenlerden dolayı bireysel oyunun yerini Pes 2010'da takım oyununa bıraktığını söyleyebiliriz.


Gamescom'da Almanya, Fransa, Barcelona ve Liverpool takımları arasından birini seçip, 5'er dakikalık devrelerden oluşan yaklaşık 6-7 maç oynama şansına sahip olduk. Bu süre içerisinde gözümüze çarpan en önemli değişikliklerden biri oyunun daha yavaş oynanması. Hem top, hem de oyuncular gerçeğe daha uygun olarak yavaşlamış durumda. Özellikle eski oyunlarda bazılarının hoşuna giden ama birçoğunu deli eden bir oyuncuyla orta sahadan alıp, 4-5 kişiyi çalımlayıp gol atma olayı Pes 2010'da imkansız olmuş. Birçok yetenekli oyuncu ile 2 çalımdan fazla yapan oyunda rastlamadım, bunun en önemli nedeni oyuncuların hızlarının mantıklı seviyelere gelmesi ve slalom yaparken oyuncuların çok daha ağır yön değiştirmesi.

Ayrıca daha önceki oyunlarda tarafımdan da suistimal edilen şut feyki kullanımı Pes 2010'da minimuma inecek gibi. Daha doğrusu inmek zorunda yoksa sürekli top kaybetmeye başlıyorsunuz. Oyuncular şut feykini çok daha uzun sürede yapabilirken, topu ayaklarında açıp, kaptırma durumu birçok kere yaşanabiliyor. Pes 2009'da stoperlerle bile 1 saniyede başarıyla gerçekleştirilen bu işlem Ribery gibi teknik oyuncularla bile Pes 2010'da 2 saniyeyi buluyor ve Pes 2009'da olduğu gibi şut feykinden sonra top oyuncunun kontrolü altında kalmıyor. Bilenler bilir, Pes 2009'da şut feykini dilediğiniz kadar suistimal edip rakibin üstüne gitmediğiniz müddetçe sağa ve sola topu açabiliyordunuz. Pes 2010'da ise şut feykini kale önünde çok gerekli olmadığı durumlar haricinde kullanmanız topu direk kaybetmenize yol açıyor. Mantık çerçevesinden bakarsak bu olay oyunu gerçeğe yaklaştırmak adına güzel olmuş. Sadece şut feyki değil slalom yaparak çalım atma olayını dünyada kaç oyuncunun yapabildiğini düşünürsek eğer Pes 2010'da yapılan bu değişikliğin olumlu olduğunu anlarız. Gerçek futbolda anca Messi, C.Ronaldo, Kaka gibi oyuncuların bir maçta üst üste 3 adam geçebildiğini farzedersek, Pes'te de bu durumun düzeltilmesi hoş olmuş.
Bunun dışında paslar dahil olmak üzere bütün animasyonlar gerçeğe yaklaştırılmış. Oyuncu topu ayağından çok daha ağır çıkartırken, eski oyunlardaki gibi adeta tilt oynar gibi 5 saniyede karşı kaleye gelemiyorsunuz. Bu gelişmeler sonrasında oyunda savunmanın hücuma göre avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. Pes 2010'da çok daha az gol olacak gibi.

Bunun dışında oyunda sadece 2-3 kere frikik atma şansımız oldu ve pek frikik golü atmayan biri olarak Gourcuff ile 29 metreden bir gol attım. Frikiklerin daha mı kolay daha mı zor olduğu konusunda ise birşey söyleyemeyeceğim.
Pes 2009'da en çok baş ağrısı yaratan konulardan biri de yapay zeka kontrolündeki savunma oyuncularının kafasına göre rakibe kayması ve penaltıya sebep vermesiydi. Özellikle şut feykine sazan gibi atlayan yapay zekayı Pes 2010'da göremeyeceğiz. Sanıyorum ki bu konuda şikayet gelmiş olacak ki kendi takımınızda yapay zeka kontrolünde olan oyuncular kafalarına göre kayarak müdahele yapmıyorlar Pes 2010'da.


Pes 2010'u kısa süreli oynama şansı elde ettiğimizden dolayı oyun hakkında görüş bildirirken söylediklerimizi % 100 doğru olarak kabul etmemenizi tavsiye ederiz. Yani bu yazıda kendi izlenimlerimizi yazdık, siz oyunu oynarken çok daha farklı şeyler farkedebilirsiniz. Oyun zaten % 80 oranında hazırdı, tamamlandığı zaman birkaç nokta farklı olabilir. Bir de merak edenler olacaktır, yaptığımız maçlarda hem yapay zekaya karşı hem de başka oyunculara karşı oynama fırsatımız oldu, her ikisini de denedik.

Son söz olarak Pes 2010 oynanış olarak oldukça değişmiş olarak raflarda yerini alacak. Grafiksel olarak da gözle görülür değişiklikler barındıran Pes 2010'da lisans olarak da geliştirmelerin olması sevindirici. Pes 2009'da alınan Şampiyonlar liginin lisansından sonra Uefa Avrupa Liginin de resmi lisansını satın almış Konami. Ayrıca Gamescom'daki demoda maçı oynadığımız stadyum Anfield idi. Buradan Liverpool'un sahasının da resmi olarak oyuna katıldığını görmüş olduk. Kısaca daha gerçekçi, daha farklı bir Pes 2010'a hazır olun. Yapımcıların söylediği değişim hikayeden ibaret değil, gerçekmiş.












TORRENT LİNKİ İNDİREK İÇİN TIKLAYINIZ


TORRENT KULLANMAYI BİLMEYENLER RESİMLİ ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ


http://rapidshare.com/files/295442129/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part01.rar
http://rapidshare.com/files/295442100/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part02.rar
http://rapidshare.com/files/295442107/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part03.rar
http://rapidshare.com/files/295442135/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part04.rar
http://rapidshare.com/files/295442097/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part05.rar
http://rapidshare.com/files/295442109/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part06.rar
http://rapidshare.com/files/295442083/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part07.rar
http://rapidshare.com/files/295442078/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part08.rar
http://rapidshare.com/files/295441623/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part09.rar
http://rapidshare.com/files/295441618/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part10.rar
http://rapidshare.com/files/295441619/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part11.rar
http://rapidshare.com/files/295441658/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part12.rar
http://rapidshare.com/files/295441626/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part13.rar
http://rapidshare.com/files/295441662/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part14.rar
http://rapidshare.com/files/295441598/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part15.rar
http://rapidshare.com/files/295441608/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part16.rar
http://rapidshare.com/files/295441591/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part17.rar
http://rapidshare.com/files/295441617/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part18.rar
http://rapidshare.com/files/295441140/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part19.rar
http://rapidshare.com/files/295441120/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part20.rar
http://rapidshare.com/files/295441144/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part21.rar
http://rapidshare.com/files/295441099/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part22.rar
http://rapidshare.com/files/295441137/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part23.rar
http://rapidshare.com/files/295441124/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part24.rar
http://rapidshare.com/files/295441142/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part25.rar
http://rapidshare.com/files/295441131/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part26.rar
http://rapidshare.com/files/295441118/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part27.rar
http://rapidshare.com/files/295441096/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part28.rar
http://rapidshare.com/files/295440588/PakizeEmineSeline.FO.Max.Payne.part29.rar

Haberi Paylaş

Bookmark and Share