16 Nisan 2010 Cuma

Liderlik Aşkına {Bursaspor-Gaziantepspor}












Evet lider sahne alıyor. Turkcell Süper Lig'de 30. haftanın açılış maçında lider Bursaspor evinde, Gaziantepspor'u konuk ediyor. Bursa Atatürk maçında oynanacak ve saat 20:00'de başlayacak mücadelede
Cüneyt Çakır düdük çalacak.Maç herzaman ki gibi Ligtv'den yayınlanacak.

Bursaspor geçen hafta Gençlerbirliği maçında 2 puan birden bırakarak şampiyonluk baskısını kaldıramayacağını gösterdi herkese. Özellikle maçın 3/2'lik bölümünden sonra puan kaybı korkusuyla resmen ayakları titredi.

Maç sonu Ozan İpek ve Ömer Erdoğan'ın olmamalarını bahane ettiler. Ancak bu maç ikisininde cezası bitti ve sahada olacaklar. Bu tabiiki önemli ama önemli olan Bursa'nın şampiyonluk baskısını kaldırıp kaldıramayacağı.

Bursa'nın kazanacağını zannetmesemde bir kaç avantajları olduğunu kabul ediyorum. Özellikle taraftarları büyük bir itici güç -ancak terste tepebilir- ve Antep'in hiçbir amacının kalmaması Bursa'nın işine yarayabilir.
Şimdiye kadar oynadıkları maçlarda bu sahada Bursanın uzun zamandır Antep'e üstünlük kuramadığı bir gerçek ve beraberlik ezici üstün. Bu maçta da aynı senaryoyu bekliorum ve başladığı gibi biteceğini iddia ediyorum. Ve Muhetemel 11'leri vererek veda ediyorum. Maç bitişinde görüşmek dileğiyle...

STAT: Bursa Atatürk Stadı
SAAT: 20:00

HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: Lig TV

BURSASPOR
İvankov
Ali Tandoğan
Ömer
İbrahim
Mustafa Keçeli
Volkan
Hüseyin
İvan Ergiç
Ozan İpek
Turgay
Sercan

GAZİANTEPSPOR
Mahmut
Tolga
Serdar
Tomas
Deumi
Zurita
Olcan
Erman
Murat Ceylan
İvan
Julio Cesar De Sauza

Hiç yorum yok:

Haberi Paylaş

Bookmark and Share